DEscription

DEscription

DEscription

Dine spesielle øyeblikk - Hurtigruten og mer

Hurtigruten, Norge

Den mest populære hurtigruteturen er Bergen - Kirkenes - Bergen som tar 12 dager. Det er også mulig å gjøre bare halvparten av turen Bergen - Kirkenes nordgående eller Kirkenes - Bergen sørgående.

Denne turen er spesielt herlig om sommeren når det er 24 timer med dagslys som gjør at du ønsker å holde deg oppe hele natten slik at du ikke går glipp av noe. I høst, vinter og vår vil vi anbefale strekningen Bergen - Kirkenes - Trondheim for å ha sjansen for nordlyset minst fra september til slutten av mars.

Mange turister liker å kombinere et cruise med Hurtigruten med andre opplevelser i Norge. Du finner våre spesialtilbud med pre- og postpakker i «Hurtigruten-ekskursjoner».  

For eksempel : Start turen i Oslo med partneren vår fra Norge, Alexandra von Gutthenbach-Lindau. Hun vil vise deg alle de populære stedene og inkludere noen av hennes favorittsteder og historier om hennes daglige liv med nordmennene. Etter en natt på et hotell i Oslo kan du ta toget til Bergen (Bergensbanen) og starte turen med Hurtigruten-cruise samme kveld.

Vi hjelper deg med et tur program som passer dine interesser. Bare kontakt oss på hurtigruten@westnorwaytravel.com . Prisene varierer avhengig av hytte, reisetid og preferanser for måltider. Hver kveld starter et cruise med Hurtigruten fra Bergen opp mot Nord. Vi kan tilby deg en tur som passer dine behov hele året.

Utflukter Hurtigruten Cruise : Over 100 utflukter er tilgjengelige. Vi kan også sette sammen et program med utflukter vi virkelig vil anbefale og gi deg detaljert informasjon med personlige erfaringer til nesten alle disse.

Vi ser frem til å snakke med deg og hjelpe deg med å planlegge dine spesielle Hurtigruten-øyeblikk.

location

location

location

Sights

Sights

  • 34 havner på seilasen Bergen - Kirkenes - Bergen
  • Mer enn 60 forskjellige mulige utflukter
  • 2500 mil kystlinje
  • Kystkjøkken
  • Midnattssol eller nordlysopplevelse

Local Tours

Local Tours

Local Tours

No items found.
No items found.
No items found.

GAllery

GAllery

GAllery