For mer enn 15 år siden begynte vi å tilby uforglemmelige inntrykk til turistene som kjøpte utflukter mens de besøkte vår Fjord Norge-region. Som lokalbefolkning har det vært vår glede å hjelpe så mange mennesker å oppdage sjarmen og historien til området vårt. Vi har pålitelige forhold til mange av de vanlige cruiserederiene som besøker oss og er stolte av kvaliteten vi er i stand til å tilby. I tillegg til å betjene cruiseskips anløp og tilby våre kvalifiserte guider for deres utflukter på land, har vi også utviklet våre egne turer, som stadig utvides.
Du finner et bredt utvalg av alternativer, fra håndplukkede turer til spesielt populære tilbud rundt de mest kjente severdighetene til audioguidede turer for mindre budsjetter.
Vi er glade for å gi deg et førstehånds glimt av området og sikre at besøket ditt blir en virkelig minneverdig opplevelse.

Tjenester vi tilbyr

Guidet turer

Vi tilbyr ulike turer i fjordregionen i Norge i mer enn 15 år.

Suvenir butikk

Hent en fin suvenir til venner og familie fra vår suvenirbutikk "Lille Vik". Du finner oss direkte ved Molde havn.

Overnatting

Vi tilbyr koselig overnatting i Eide. Noen kilometer unna Atlanterhavsveien og et godt utgangspunkt for utflukter til Geiranger, Åndalsnes og Molde.

Vårt team

Vårt sjarmerende team ser frem til å hjelpe deg med å gjøre ferien din i den vakre fjordregionen i Norge til en uforglemmelig opplevelse.
Våre guider
Sabine Heumann

Sabine Heumann

Kontorledelse

Min kjærlighet til Norge og Hurtigruten begynte for mer enn 25 år siden, og jeg tok min første Hurtigrutenreise på de gamle tradisjonelle skipene.
Les mer
Katharina Braune

Katharina Braune

Management Molde/Åndalsnes/Kristiansund/Ålesund/Geiranger/Olden

I begynnelsen var det bare en "time out fra business as usual"...
Les mer
Arnold Gangl

Arnold Gangl

Management Eide & "LilleVik"-Shop

Jeg oppdaget min kjærlighet til Norge i flere ferier og landet har fascinert meg frem til i dag.
Les mer