Molde og de skjulte fjordene

En fin tur med høydepunkter i Molde og nærliggende områder inkludert tid til fritid i naturen ved en vakker innsjø.

Til tross for sin nordlige beliggenhet, har byen Molde et relativt mildt klima på grunn av den varme Atlanterhavsstrømmen og byens skjermede fjellplassering. Molde har blitt gjenoppbygd to ganger, først etter en brann i 1916 og igjen etter kraftig bombing under andre verdenskrig. Vår morsomme sightseeingtur i denne vakre byen starter med en kjøretur gjennom den gamle delen av Molde.

Vi kommer også forbi rådhuset, som er kjent for sin vakre rosehage, Rosepiken, Jazzgutten før vi kommer til Varden utkikkspunkt. Herfra på 407 moh, er det god utsikt over byen Molde, fjordene og øyene og det berømte Molde-panoramaet med sine 222 delvis snøkledde topper. Turen vår fortsetter forbi det spektakulære Hotel Seilet og Aker stadion før vi kjører langs Harøyfjorden. Herfra vil vi ha utsikt mot Aukra, en av de største gassleverandørene. Etterpå vil vi passere en annen fjord kalt Malmefjorden og gjøre et fotostopp.

Endelig blir det tid til en liten pause på Skarstua med den vakre innsjøen. Området er et utmerket utgangspunkt for å oppleve landskapet, inkludert naturstier, turstier, løpestier og mange fiskevann. Du kan ta en tur i denne vakre naturen før vi kommer tilbake til Molde.

  • Buss Transport
  • Guidet tur