Vilkår og betingelser

Vi foretrekker å tenke på disse som hva du kan forvente av oss og hva vi trenger av deg.

Bestillings- og betalingsprosedyrer:

Online booking og betalinger

Når du har bestemt deg for å bestille en av våre turer blir du sendt til vårt sikre bestillingssted der du kan velge å betale via PayPal eller kredittkort (Stripe). Ingen betalingsinformasjon vil ligge på nettstedetvårt og transaksjonen er trygg og sikker.

Bestillingsbekreftelse

Din reservasjon vil bli gjort umiddelbart i systemet vårt og bør godkjennes / bekreftes innen 72 timer. Inntil du mottar en bekreftelse fra oss, blir ikke bestillingen din bekreftet. Dette skyldes den usannsynlige nødvendigheten av at det kan være vær begrensninger eller andre forhold som kan forhindre at turen fortsetter. Hvis turen ikke blir bekreftet, vil vi kontakte deg for å enten tilby en alternativ tur eller umiddelbart gi ut refusjon via betalingsprosessen du brukte.

Bestillingsbetingelser

Alle bestillingsendringer, endringer og kanselleringer må skje skriftlig eller per e-post (relatert til bestillingen). Alle priser er oppgitt i norske kroner (NOK) per person og inkluderer skatter og merverdiavgift til gjeldende priser, disse kan justeres i tråd med offisielle endringer.

Endringer / endringer av eksisterende reiserute

Mindre endringer av bookingen kan være mulig på forespørsel. Der dette innebærer en oppgradering / nedgradering av turen vil vi gjøre de nødvendige endringene der det er mulig. Hvis det er nødvendig med større endringer vennligst informer oss så langt på forhånd som mulig, for at vi skal kunne prøve å hjelpe deg. Endringsgebyr kan påløpe i henhold til de forespurte endringene. Vi forbeholder oss retten til å justere reiseruter avhengig av dagens forhold, disse vil bli tydelig kommunisert til deg og vi vil sikre at det har liten innvirkning på planene dine.

Reisedokumenter

Nettstedet vil generere en bekreftelse på bestillingen din. Det er viktig at du sikrer følgende:

A . Vær tilgjengelig på ditt utgangspunkt / hotell i Norge, hvis du er i tvil, vennligst sjekk AVGANGSPLASSER på vår hjemmeside og se kartet for henting i byen / byen du drar fra.

B . Ha fotoidentifikasjon som samsvarer med bestillingsnavnene dine, hvis du må bli bedt om å presentere det.

Avbestillinger

Alle avbestillinger må være mottatt skriftlig eller per e-post til info@westnorwaytravel.com, avbestillingsdato er datoen for e-posten.

1) Turer som beskrevet på vår hjemmeside, ikke inkludert Hurtigruten-relaterte turer:

Generelle avbestillingsgebyrer:

40 - 11 dager før turen: 25% refusjon, mindre enn 10 dager før turen: ingen refusjon.

2) Turer inkludert cruise på hurtigruteskipene

Generelle avbestillingsgebyrer (eksklusive forsikringspremier):

Mer enn 90 dager før servicestart: 80% refusjon

Fra 60-89 dager før servicestart: 50% refusjon

Fra 30-59 dager før servicestart: 25% refusjon

Mindre enn 30 dager før servicestart: ingen refusjon

Force Majeure

Ved force majeure, som opptøyer, flom, jordskjelv, streik osv., Opphører ikke kontrakten å være bindende for begge parter.

Reise- og avbestillingsforsikring

Vi anbefaler deg på det sterkeste å avtale en reise- ogavbestillingsforsikring i hjemlandet før du reiser for å unngå problemer utenfor vår kontroll. Hvis din tur involverer en eksepsjonell eller sportslig aktivitet, må du forsikre deg om at forsikringsleverandøren din er klar over og vil dekke deg for denne aktiviteten, da Fjord Norway Tours ikke under noen omstendigheter skal holdes ansvarlig for skade, tap eller ulykke forårsaket av deltakelse i eller i forbindelse med slike aktiviteter.

Styrende lov

Avtalen mellom Fjord Norway Tours og kunden, og alle relaterte spørsmål, under enhver tvist om de generelle vilkårene som er listet her, skal styres for alle formål av norsk lov, og mulige tvister skal avgjøres av en norsk domstol.

Byrde

Generelt er Fjord Norway Tours ikke ansvarlig for skader, tap eller ulykker uansett art på noen person eller varer (inkludert økonomisk tap og følgeskader) som oppstår under, etter, i forbindelse med eller som en konsekvens av kundens bestilling, reise eller opphold organisert gjennom Fjord Norway Tours, med mindre slikt er forårsaket av forsett eller grov uaktsomhet fra Fjord Norway Tours side.

Avtalen mellom Fjord Travel Norway og kunden er ikke et løfte om transport i henhold til den norske loven av 24. juni 1994 nr. 39 (sjøloven), og dermed er Fjord Travel Norway ikke å anse som ” bortfrakter” i henhold til bestemmelsene i denne loven.

Godkjennelse

Ved å betale, har kunden akseptert de generelle vilkårene i dette dokumentet, som en del av avtalen mellom Fjord Norway Tours og kunden.